Verse blauwe bessen

N

Zeer gezond

Zelf blauwe bessen plukken

Blauwe bessen boerderij

Blauwe bessen plukken kan in Zeeuws Vlaanderen, Zeeland, alleen bij de blauwe bessen kwekerij van Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen. Wij zijn namelijk de enige telers van blauwe bessen in dit gebied. Hier zijn wij een aantal jaren geleden mee begonnen en inmiddels zijn de blauwe bessen struiken op onze boerderij 3 jaar oud en beginnen ze vrucht te dragen in een volume dat wij kunnen verkopen. Blauwe bessen zijn een seizoen fruit dat wij in de maanden juli tot en met september kunnen plukken.

Blauwe bessen plukken die ecologisch geteeld zijn

Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen willen wij het telen van blauwe bessen in onze kwekerij zo natuurlijk mogelijk houden. En dat wordt opgemerkt door de omgeving. Onze blauwe bessen boerderij verkoopt namelijk al blauwe bessen aan de CRU, een onderneming uit België die ambachtelijke producten van hoge kwaliteit verkoopt. Daarnaast kunt u de blauwe bessen die wij plukken in onze kwekerij kopen op boerenmarkten in Zeeuws Vlaanderen en in onze eigen boerenwinkel op de boerderij.

U valt na de asperges zo met uw neus in de blauwe bessen

Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen staan wij in de omgeving vooral bekend om de asperges die wij telen. Dit seizoen loopt tot juni en daarna breekt meteen het goede seizoen aan voor blauwe bessen. Deze plukken wij vanaf juli tot eind van de zomer en in die periode kunt u ze op onze boerderij kopen. Komt u niet uit de buurt maar heeft u wel zin in blauwe bessen? Bestel ze dan online in onze webshop. U kunt uiteraard ook contact opnemen met onze blauwe bessen kwekerij in Zeeuws Vlaanderen door te bellen met 00 31 117 350214.

Reserveer hier.

Heeft u interesse in onze diensten?

V.O.F. Spitsbroek