Altijd vers

N

Zeer gezond

Zeeuws product

Asperges online bestellen

Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen kunt u ieder jaar verse asperges kopen en zelfs online bestellen. De beste tijd om verse asperges te kopen is van maart tot juni. In deze periode kunt u de asperges online in onze webshop bestellen. Ze komen vers van het land en zijn dan natuurlijk op hun lekkerst. Uiteraard zijn wij hierbij altijd afhankelijk van factoren als het weer. Houdt u daarom onze webshop goed in de gaten of neem contact op met Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen.

Verse asperges kopen, weet wat u koopt

De geschilde of ongeschilde asperges die u kunt kopen bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen worden nagenoeg biologisch geteeld. Ook hebben wij het volledige productieproces in eigen beheer, van het planten tot het oogsten en de verkoop. Dat houdt in dat wij met korte lijntjes kunnen werken waardoor u de asperges zo vers als maar mogelijk is kunt kopen of online bestellen. Als u meer wilt weten over onze manier van telen dan kunt u bij onze kwekerij zelfs een rondleiding boeken waarbij u wordt meegenomen in een informatieve wandeling over het veld. En daarna kunt u natuurlijk meteen lekkere verse en geschilde asperges kopen in onze winkel.

Neem contact op voor informatie over de oogst

Als u geschilde asperges wilt kopen is het volgende even belangrijk. Omdat asperges een seizoen groente zijn en wij bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen alleen de allerbeste kwaliteit verkopen, is het verstandig om even contact op te nemen over de oogst. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer 00 31 117 350214. U kunt natuurlijk in onze webshop kijken of de asperges op voorraad zijn en ze zo online bestellen.

Heeft u interesse in onze diensten?

V.O.F. Spitsbroek