Ruime plekken

Goed gelegen

Gratis wifi

Boerderij camping

Onze camping is gelegen op de grens van Nederland en België in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn 25 campingplaatsen op een terrein van 2 hectare. De plaatsen zijn erg ruim en divers. Zo zijn er beschutte plaatsen die erg privé zijn, plaatsen op het open veld in de buurt van het speeltuintje en plaatsen met uitzicht op de ondergaande zon.

De sfeer op de camping is rustig en gemoedelijk, dit maakt het erg geliefd bij gezinnen en rustzoekers, fietsers en wandelaars.

Omgeving

Onze camping is gelegen in de gemeente Sluis aan de rand van het dorpje Eede te midden van de weilanden.

De afstand naar het strand is ongeveer 18 km, u kunt dan kiezen uit het prachtige brede strand van Cadzand of het meer mondaine Knokke waar u ook heerlijk kunt wandelen over de gezellige boulevard.

Er zijn veel oude dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld het toeristische Sluis, Retranchement, Groede of Aardenburg.

Voor de wandel- en fietsliefhebber zijn er heel veel bewegwijzerde routes in de omgeving.

staanplaatsen met extra privacy en plaatsen met minder privacy

Camping Spitsbroek kiest voor ruime camping plekken die goed onderhouden zijn.

De camping is opgedeeld in verschillende velden, zo is er een veld met camping plaatsen geschikt voor met name gezinnen met kinderen. Hier kun je namelijk altijd vanaf je staanplaats de kinderen in de gaten houden. Op het veldje is een speeltuin aanwezig met schommels, glijbaan en zandbak. Daarnaast is er ook een ingegraven trampoline, deze is veiliger om op te spelen voor kinderen omdat ze er niet vanaf kunnen vallen. Ook zijn er verschillende kinderfietsen en skelters.

De plaatsen met extra veel privacy zijn gelegen tussen dennenbomen. Deze ruime campingplaatsen zorgen ervoor dat u geen buren ziet, en de buren u niet! Op iedere plaats is een electra aansluiting in de buurt. Zo heeft de camping haspels die je gratis kunt lenen. Ook zijn er verschillende waterpunten op de camping. De privacy plaatsen zijn verder weg van het toiletgebouw.

In- en uitchecken

Inchecken op de camping is mogelijk vanaf 14:00
Uitchecken is mogelijk tot 12:00.

 

Voorzieningen

Het sanitairgebouw heeft een heren- en een damesafdeling, met kindersanitair bij de dames, alles voorzien van vloerverwarming. Buiten zijn er twee afwasbakken. Warm water is gratis.

In de schuur is een kantine annex ontspanningsruimte. Hier staat een groot gasfornuis, koelkast, vrieskist, een wasmachine en een wasdroger voor algemeen gebruik.

Openingstijden

De camping is het hele jaar door geopend.

Huurvoorwaarden camping

Klik hier om naar de huurvoorwaarden te gaan

 

 

V.O.F. Spitsbroek