Boerderij camping

Onze camping is gelegen op de grens van Nederland en België in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn 25 campingplaatsen op een terrein van 2 hectare. De plaatsen zijn erg ruim en divers. Zo zijn er beschutte plaatsen die erg privé zijn, plaatsen op het open veld in de buurt van het speeltuintje en plaatsen met uitzicht op de ondergaande zon.

De sfeer op de camping is rustig en gemoedelijk, dit maakt het erg geliefd bij gezinnen en rustzoekers, fietsers en wandelaars.

Omgeving

Onze camping is gelegen in de gemeente Sluis aan de rand van het dorpje Eede te midden van de weilanden.

De afstand naar het strand is ongeveer 18 km, u kunt dan kiezen uit het prachtige brede strand van Cadzand of het meer mondaine Knokke waar u ook heerlijk kunt wandelen over de gezellige boulevard.

Er zijn veel oude dorpjes in de buurt, bijvoorbeeld het toeristische Sluis, Retranchement, Groede of Aardenburg.

Voor de wandel- en fietsliefhebber zijn er heel veel bewegwijzerde routes in de omgeving.

Velden met privacy en zonder privacy

Camping Spitsbroek kiest voor ruime camping plekken die goed onderhouden zijn in plaats van kleinere camping plaatsen.

De camping is opgedeeld in verschillende velden, zo is er een veld met camping plaatsen geschikt voor kinderen. Hier kun je altijd vanuit je plek de kinderen in de gaten houden. Op het veldje is een speeltuint aanwezig met schommels, glijbaan en zandbak. Daarnaast is er ook een ingegraven trampoline, deze is veiliger om op te spelen voor kinderen sinds ze er niet vanaf kunnen vallen. Ook zijn er verschillende kinderfietsen en skelters voorzien.

De plaatsen met privacy zijn gelegen tussen dennenbomen. Deze ruime campingplaatsen zorgen voor meer privacy. Bij iedere plek is het mogelijk om elektriciteit te verkrijgen. Zo heeft de camping haspels die je gratis kunt lenen. Ook zijn er verschillende waterpunten op de camping. De privacy plaatsen zijn wel verder weg van het toiletgebouw.

Voorzieningen

Het sanitairgebouw heeft een heren- en een damesafdeling, met kindersanitair bij de dames, alles voorzien van vloerverwarming. Buiten zijn er twee afwasbakken. Warm water is gratis.

In de schuur is een kantine annex ontspanningsruimte. Hier staat een groot gasfornuis, koelkast, vrieskist en een wasmachine voor algemeen gebruik.

Openingstijden

De camping is geopend van 1 april tot 1 november 2017.

Reserveer hier.

V.O.F. Spitsbroek

Nieuweweg 2
4529 PW Eede
T: +31 117 35 02 14
M: +31 6 20 74 94 76
E:info@spitsbroek.nl