Bastiaan Dikker

Bastiaan Dikker

Bastiaan/Bas werkt sinds 2016 fulltime op Spitsbroek. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde, heeft hij 4 jaar bij Jan de Nul in Aalst gewerkt als medewerker technische dienst. Zijn technisch inzicht komt hem nu goed van pas. Bij het telen, verwerken en verkopen van asperges worden veel ingewikkelde machines gebruikt. Van de GPS apparatuur bij het planten tot de schilautomaat bij de verkoop. Bas is de "boer" van het bedrijf, hij is verantwoordelijk voor de beste leefomstandigheden van de aspergeplanten. Regelmatige bemonstering van de grond is één van de hulpmiddelen. Te weinig/ te veel voedingsmiddelen kan ervoor zorgen dat de aspergeplant minder of te veel groeit.

Email: bdikker@spitsbroek.nl
Tel: +31 646310432
Niek Dikker

Niek Dikker

Niek studeerde Management Toerisme te Breda. Een paar jaar geleden keerde hij terug naar Zeeland en ging hij aan de slag bij LEF marketing&events. In 2019 stapte hij halftijds in het bedrijf. Inmiddels heeft Niek samen met zijn broer het bedrijf overgenomen en is hij verantwoordelijk voor het personeel, de verkoop van de producten en administratie van het bedrijf.

Email: ndikker@spitsbroek.nl
Tel: +31 652713151

Ronald Dikker

Ronald Dikker

Van oorsprong Amsterdammer, maar al 30 jaar met veel plezier woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Hij ondersteunt Bas en Niek op en naast het veld. Ronald is de persoon die je ziet verschijnen bij het leveren van de asperges.

Email: rdikker@spitsbroek.nl
Tel: +31 620749476
Nicole Hiel

Nicole Hiel

Nicole is van oorsprong "het gezicht" voor de klanten. Zij was in het begin degene die altijd in de winkel stond en wordt nu geholpen door een aantal fulltime en parttime collega's. Verder is zij verantwoordelijk voor de administratie en ondersteuning van Bastiaan en Niek.

Tel: +31 621806508

V.O.F. Spitsbroek