Bastiaan Dikker

Bastiaan Dikker

Bastiaan werkt nu voor het tweede jaar fulltime op Spitsbroek. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde, heeft hij 4 jaar bij Jan de Nul in Aalst gewerkt in een technische functie. Zijn technische inzicht komt hem nu goed van pas. Bij het telen, verwerken en verkopen van asperges worden veel ingewikkelde machines gebruikt. Van de GPS apparatuur bij het planten tot de schilautomaat bij de verkoop. Hij is samen met Nicole verantwoordelijke voor de organisatie, personeel en verkoop.

Email: bdikker@spitsbroek.nl
Tel: +31 646310432

Niek Dikker

Niek Dikker

Niek werkt nu voor zowel Spitsbroek als voor LEF M&E. Hij woont nu al 2.5 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Hij neemt steeds meer verantwoordelijkheid in de winkel en administratie.

Email: nrdikker@gmail.com
Tel: +31 652713151

Ronald Dikker

Ronald Dikker

Van oorsprong Amsterdammer, maar al 30 jaar met veel plezier woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Ronald is de "boer" van het bedrijf, hij is verantwoordelijk voor de beste leefomstandigheden van de aspergeplanten. Regelmatige bemonstering van de grond is één van de hulpmiddelen. Te weinig voedingsmiddelen en de asperge groeit minder, te veel en de smaak wordt beïnvloed.

Email: rdikker@spitsbroek.nl
Tel: +31 620749476

Nicole Hiel

Nicole Hiel

Nicole is van oorsprong "het gezicht" voor de klanten. Zij was in het begin degene die altijd in de winkel stond en wordt nu geholpen door een aantal fulltime en parttime collega's. Verder is zij verantwoordelijk voor de administratie en ondersteuning van Bastiaan.

Tel: +31 621806508

V.O.F. Spitsbroek