Vakantie huisjes Spitsbroek in Zeeland

Op onze voormalige boerderij in Eede, dichtbij Sluis en de Zeeuws-Vlaamse kust, verhuren wij twee nieuwe, vrijstaande vakantiewoningen. Deze woningen staan op ons eigen terrein (2,5 hectare groot) waar, apart gelegen, ook een kleine camping is gehuisvest. De ene woning is geschikt voor 8 personen, de andere voor 2 personen en ze worden zowel tezamen als apart verhuurd.  Bij het ontwerp en de bouw is er rekening mee gehouden dat er in de grootste woning minimaal 10 gasten samen kunnen eten en verpozen. Als de woningen apart worden verhuurd, is privacy gewaarborgd door de verschillende terrassen en de ruimte rondom de woningen. De huizen liggen in Eede, dit  is het kleine dorpje op de grens van Belgie en Nederland waar koningin Wilhelmina na de tweede wereldoorlog Nederland weer binnen kwam. Ideaal voor een rustige ontspannen vakantie met veel mogelijkheden dichtbij.  Wilt u cultuur? Dan zijn Brugge en Gent, beiden gelegen op zo’n 18 km, een must om te bezoeken. Voor een bezoek aan het strand kunt u kiezen uit Knokke (mondain, veel schitterende winkels en kunstgalerijen, 15 km) of Cadzand, Groede, Nieuwvliet enzovoort. Bovendien zijn er in het achterland van de Zeeuws-Vlaamse kust talrijke dorpjes met een eigen museum of een andere bezienswaardigheid.

Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van de rust en ruimte om u heen. Er zijn legio bewegwijzerde wandelpaden en fietsroutes. Hiervoor staan 10 fietsen gratis tot uw beschikking!

Beide woningen zijn luxe en gezellig ingericht en beschikken over gratis wifi. Rondom is er terras zodat u kunt kiezen om in of uit de zon van alle rust te genieten.

Sinds kort is er een officiële oplaadpaal geplaatst zodat ook bezoekers met elektrische auto’s zich geen zorgen hoeven te maken of ze hun auto wel kunnen opladen. De oplaadpaal is geplaatst op een makkelijk bereikbare plek zodat de gasten op ieder moment van de dag de auto kunnen opladen. Zo proberen wij voor al onze gasten de hoogste service te bieden.

Op drie km afstand ligt Aardenburg, een dorp met stadsrechten wat te zien is aan bijvoorbeeld de prachtige St. Baafskerk.

Huisdieren zijn toegestaan in overleg. In alle huizen is het verboden te roken.

Voor alle huizen geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten, met uitzondering van vakanties en verlengde weekends. Voor deze periodes verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Via de onderstaande link kunt u de algemene voorwaarden vinden: