Goed gelegen

Ruime plekken

Gratis Wifi

Boerderijcamping Zeeland

Een knusse, kleinschalige boerencamping in Zeeland vindt u bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen. Camping Spitsbroek is een boerderijcamping in Zeeland en is een initiatief van Ronald en Nicole Dikker. Zij hebben zich gerealiseerd dat kamperen bij de boer in Zeeland aan populariteit aan het winnen is en dat onze locatie in Eede zich vlakbij vele toeristische trekpleisters bevindt. Neem contact op met onze boerencamping in Zeeland voor de beschikbaarheid en bekijk onze website voor een indruk van de prijzen. Houdt u er hierbij wel rekening mee dat kamperen bij de boer in het hoogseizoen een stukje duurder is dan gedurende de rest van het jaar.

Er is veel te doen in de omgeving van onze boerencamping in Zeeland

Voor iedereen die even wil onthaasten is kamperen bij de boer in Zeeland ideaal. U zit dan volledig in de rust en de natuur. En als u zin heeft om iets te doen dan hoeft u daarvoor niet ver te rijden. Sterker nog, voor sommige activiteiten hoeft u niet eens de auto te pakken. Bij de boerderijcamping Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen staan namelijk 10 fietsen tot uw beschikking die u gratis kunt gebruiken om Zeeland mee te verkennen. Ook populaire badplaatsen als Cadzand en, net over de grens, Knokke en Brugge liggen op een steenworp afstand van onze boerderijcamping in Zeeland.

Meer informatie en reserveren

Het is natuurlijk begrijpelijk dat u nog vragen heeft over onze boerencamping in Zeeland. Daarom kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 00 31 117 350214. Ook als u problemen heeft met reserveren via onze website kunt u ons op dit nummer bereiken. Kamperen bij de boer wordt zo niet alleen leuk, maar ook nog eens erg gemakkelijk. Hopelijk mogen wij u dit jaar verwelkomen op onze boerderijcamping in Zeeland.

Reserveer hier.

Heeft u interesse in onze diensten?

V.O.F. Spitsbroek