Goed gelegen

Ruime plekken

Gratis wifi

Familiecamping Zeeland

Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen is een kleine camping in Zeeland in de gemeente Sluis waar mensen lekker tot rust kunnen komen op het platteland. Deze mini camping is gevestigd in Eede en de afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in faciliteiten en entertainment. Daarmee heeft onze familiecamping in Zeeland alles om u een ontspannen vakantie te bieden. De familiecamping Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen is bovendien een prima uitvalsbasis voor mensen die in Zeeland iets willen ondernemen op hun vakantie. Bekende badplaatsen als Cadzand liggen op slechts een steenworp afstand, en binnen een paar minuten bent u de grens over en liggen plaatsen als Knokke en Brugge binnen handbereik voor een leuk uitstapje. Informeer dan ook vandaag nog naar de mogelijkheden voor een vakantie op deze knusse, kleine camping in Zeeland, gelegen in de gemeente Sluis. U zult genieten van de rust, gezelligheid en de knusse sfeer binnen onze camping!

Faciliteiten op onze kleine camping in Zeeland

Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen houden wij ervan om onze gasten de rust van de omgeving mee te geven en dat is te zien aan het schitterende uitzicht dat onze minicamping heeft over het platteland van Zeeland. Dat wil echter niet zeggen dat u het op onze mini camping in Zeeland, gevestigd in de gemeente Sluis, een spartaans verblijf is. Zo hebben wij 3 moderne sanitair gebouwen op het campingterrein, voldoende warmwatervoorzieningen, en een grote ontspanningsruimte waar ook de kantine in is gevestigd. Ook vertrouwde zaken van thuis hoeft u op onze mini camping in Zeeland niet te missen. Wij hebben voor u een wasmachine, koelkast, vriezer, en internet beschikbaar. Als kers op de taart hebben wij ook een eigen bibliotheek zodat u zich nooit hoeft te vervelen, ook als u uw boek bent vergeten. Dat maakt onze familiecamping tot een van de meest complete die in Zeeland te vinden is.

Informeren en reserveren

Omdat onze familiecamping in Zeeland een beperkt aantal plaatsen heeft en het in de zomermaanden erg druk is, is het verstandig om vooraf te reserveren. Hiervoor kunt u ons uiteraard bellen via telefoonnummer 00 31 117 350214. Wij hopen u dit jaar te zien op onze kleine camping in Zeeland, gevestigd in de gemeente Sluis. Wij garanderen u dat u een gezellige en onvergetelijke tijd bij ons zal doorbrengen! Wanneer u met een goed gevoel terugkijkt op uw vakantie, zijn wij ook tevreden!

Reserveer hier.

Heeft u interesse in onze diensten?

V.O.F. Spitsbroek