Vakantiehuis 8 personen Zeeland

Een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen in Zeeland, huurt u natuurlijk van Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen. Wij zijn een kleine camping met sinds kort een aantal luxe vakantiewoningen in Eede, Zeeuws Vlaanderen. Een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen in Zeeland is ideaal voor het doorbrengen van een familieweekend of een gezellig samenzijn met vrienden. Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen kunt u heerlijk genieten van de rust of u kunt er met zijn allen op uit trekken naar een van de pittoreske Zeeuwse dorpjes in de omgeving, en ook het strand is vlakbij. Wilt u toch wat meer cultuur snuiven? Vanuit Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen ligt Brugge op slechts 18 km afstand. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden van het huren van een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen in Zeeland.

Kenmerken van een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen in Zeeland

Een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen is bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen een toonbeeld van luxe. In Zeeland zult u niet snel een dergelijke combinatie van ruimte, luxe en uitzicht vinden. Onze grote vakantiewoningen beschikken over:

  • Een woonoppervlak van 114 m2;
  • Keuken met toebehoren als een inductiekookplaat;
  • CV, TV en Blue-ray speler;
  • Twee terrassen met loungeset;
  • Twee badkamers en twee toiletten.

Bij vragen over een vakantiehuis voor 8 tot 10 personen in Zeeland kunt u ons uiteraard ook even bellen. Hiervoor zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 00 31 117 350214. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze vakantiewoningen!

Reserveer hier.

Heeft u interesse in onze diensten?

V.O.F. Spitsbroek